WELKOM, WIJ ZIJN

EN WIJ REALISEREN JOUW PROJECT

HIER KUN JE ONS VOOR BELLEN'

Gave projecten waar 
je zelf niet wijs uit 
komt.

Het maken van een
 imposante video 
commercial.

Interne projecten 
waar je graag bij 
geholpen wordt.

Het bereiken van
die lastige
doelgroep

Het maken van
 een goede set
foto's van jouw
organisatie.
Het organiseren
van dat eerste
symposium.

Gewoon een 
kop koffie...


Het bouwen van
die website waar 
je niet aan toe
komt. 
Het onderhoud
van die website
die zo verouderd
is.
Die gevelbelettering
van je nieuwe pand.
(gefeliciteerd!)

Dat passie project
waarvoor de juiste
medewerker
ontbreekt.

New Yellow wordt enthousiast van projecten die organisaties vooruit helpen. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe website of het organiseren van een symposium. Sinds onze oprichting in 2016 zijn wij onafgebroken bezig met het realiseren van de beste oplossingen voor een breed palet van klanten.

We brengen jouw organisatie tot leven met unieke en op maat gemaakte creatieve oplossingen. Van opvallende grafische ontwerpen en pakkende marketingcampagnes tot innovatieve digitale ervaringen, wij creëren content die niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten levert. Of het nu gaat om een website, video, drukwerk, of social media strategie, wij zorgen ervoor dat jouw organisatie een blijvende indruk achterlaat.

Voor elk project stellen we een team samen dat perfect aansluit bij de specifieke behoeften. Deze dynamische aanpak zorgt ervoor dat we altijd de juiste expertise en vaardigheden in huis hebben. Al deze professionals worden samengebracht door Freek Coumans, oprichter van New Yellow. 

Tijdens jouw project is hij jouw aanspreekpunt. Hij zorgt ervoor dat de communicatie laagdrempelig blijft en hij is altijd bereikbaar—probeer maar: 0629418156.

We werken graag samen met jou aan mooie oplossingen en daarom stelt New Yellow zich op als partner. Een partner die het liefst samen met jou overlegt om een complexe uitdaging te vereenvoudigen en zich vervolgens richt op het creëren van zoveel mogelijk waarde in het proces daarna.

Wil je je als professional toevoegen aan ons netwerk? Stuur ons dan gerust een berichtje!

WERKWIJZE

Veelzijdige projecten vragen om flexibele en dynamische teams.

ONZE KLANTEN

Toegespitst op de zorg, nieuwsgierig naar al het andere.

Toegespitst op de 

zorg, nieuwsgierig 

naar al het andere.

ONZE PROJECTEN ZIJN TE ZIEN BIJ: Meander Oogkliniek Maastricht Mitralis DC Woundmonitor Mitralis Care10 Decubitus Nederland Vormzuid

ONZE PROJECTEN ZIJN TE ZIEN BIJ:
Meander Oogkliniek Maastricht Mitralis DC Woundmonitor Mitralis Care10 Decubitus Nederland Vormzuid

Sinds 2016 heeft New Yellow zich gespecialiseerd in de zorgsector. Door intensieve samenwerking met zorgorganisaties kennen we de unieke eisen van deze branche.

Deze expertise stelt ons in staat om projecten efficiënt en effectief uit te voeren. Sinds 2022 accepteren we ook opdrachten buiten de zorg en werken we succesvol samen met diverse sectoren, waaronder techniek, industrie en horeca. We kijken ernaar uit om samen met jou nieuwe successen te behalen.

Daarnaast worden we regelmatig door externe partijen ingeschakeld om als partner te fungeren voor specifieke projectonderdelen, zoals de back-end van een website of het ontwerp van een onderdeel binnen een grotere opdracht. Als dit aansluit bij de behoeften van jouw creatieve bureau, horen we dit graag!

DE RESULTATEN

Benieuwd naar wat wij zoal maken? We delen het graag!

In plaats van uitgebreide cases, laten we onze projecten liever zien via Instagram.

Voor ons is het een leuke manier om ons werk te delen, en voor jou is het super eenvoudig om op de hoogte te blijven van wat we doen. Gewoon even volgen, en je weet wat wij maken!

Zet de eerste stap!

Heb jij creatieve en gedreven mensen aan je zijde nodig? Mensen die een stap vooruit zetten in plaats van achteruit bij het horen van een ambitieus project?  Zet een stap in de juiste richting en stuur ons een berichtje.

Want to use our website as a template? We feel honored! (download)

Want to use our website as a template?
We feel honored! (download)

Heb je een nieuw project, wil je kennismaken of heb je een aanbeveling? Stuur ons gerust een berichtje. 

We horen graag van je!