BBeterzorg

New Yellow en BBeterzorg hebben een langdurige relatie waarbij zowel kleine als grote opdrachten uitgevoerd worden. Een doorlopend proces met een veelzijdige inzet.

BBeterzorg was in 2015 de eerste klant van New Yellow. Sterker nog, een eenvoudige eerste folder is de aanleiding geweest voor het ontstaan van New Yellow. Sindsdien zijn New Yellow en BBeterzorg steeds vaker de samenwerking op gaan zoeken en dit heeft interessante cases opgeleverd! Wij zijn verantwoordelijk voor zowel de online en de offline communicatie en creëren hulpmiddelen die zowel in de interne- als externe communicatie gebruikt worden.

 

BBeterforum

Een van de meest recente projecten die samen met BBeterzorg is uitgevoerd is het realiseren van een personeelsforum, waarop  meer dan 60 personeelsleden hun informatie kunnen delen. Naast het delen van tekstuele informatie was er ook behoefte aan een veilige omgeving waarin het delen van foto’s, video’s, gif’s en URL’s geen enkel probleem is.

Het forum is sinds 2018 actief en neemt sindsdien een steeds dominantere rol in binnen de organisatie. BBeterzorg beschikte voor de corona crisis al over de juiste digitale communicatiemiddelen. Mede door dit forum is thuiswerken op een prettige en collegiale manier mogelijk.

BBeterzorg website

BBeterzorg heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Dit vereiste een flexibele en dynamische website. Wij gingen aan de slag en creëerden een websites die aansluit op de wensen van zowel de organisatie als de patiënt. Ondersteund door de juiste grafische elementen, waaronder een animatie waarin de patiënt inzicht krijgt in het zorgproces, geeft de website een zeer volledig beeld van deze vooruitstrevende organisatie. Zoals van elke moderne website verwacht mag worden is bbeterzorg.nl responsief zodat deze op ieder apparaat naar behoren functioneert.

Locatie styling

Locatie styling is een breed begrip en dit houden we graag zo! New Yellow levert naar behoefte van de locatie en de de klant. Bij BBeterzorg betekent dat soms een plantenwand, gevelbelettering of een meterslange raam bestickering.

Advertenties & Drukwerk

Met meer dan 25 uitgebrachte advertenties in zowel week als vakbladen heeft BBeterzorg al enige ervaring met het opzoeken van publiciteit. Aan ons de taak om advertenties en drukwerk vorm te geven en teksten te schrijven die aansluiten op de vraag van de patiënt.