BBeterzorg

Met BBeterzorg hebben we een langdurige relatie waarbij we zowel kleine als grote klussen doen. Een doorlopend proces wat van webdesign tot locatiestyling rijkt.

Een aantal van onze cases voor BBeterzorg.

Onze drie jaar aan samenwerking met BBeterzorg heeft vele interessante cases opgeleverd. We zijn onder andere verantwoordelijk voor hun personeelsforum, website en animaties. Bieden hulp bij adverteren en ontwerpen alles van kerstkaart tot adresstikkers. Naast het digitale werk en print zijn we zeer actief op het gebied van locatiestyling en bestikkering.

 

BBeterforum.

Het nieuwe personeelsforum van BBeterzorg is de plek waar personeel alle in en outs van het bedrijf deelt. Er is mogelijkheid tot interactie en foto’s, video’s en websites delen is geen enkel probleem.

BBeterzorg website

BBeterzorg maakte de afgelopen jaren een snelle groei door. Dit vereist flexibiliteit en dynamische website. We gingen aan de slag en creëerden een websites die aansluit bij de wensen van zowel patiënt als organisatie die zijn slagje slaat op vrijwel ieder apparaat.

Locatie styling

Elke nieuwe locatie van BBeterzorg wordt door het team van New Yellow gestyled. Dit houd in dat we alle bebording, bestikkering en gevelbelettering.

Advertenties & Drukwerk

Met meer dan 25 uitgebrachte advertenties in zowel week en vakbladen heeft BBeterzorg al enige ervaring met het opzoeken van de publiciteit. Aan ons de taak om deze advertenties vorm te geven en advertentieteksten te schrijven die aansluiten bij de vragen en wensen van de patiënt.