Mitralis Diagnostisch Centrum

Voor Mitralis DC verzorgen wij een deel van de communicatie. Met een doordacht design dat bij hun innovatieve en vooruitstrevende manier van werken past. 

Met oog voor de gebruiker.

De website van Mitralis DC is gemaakt voor de gebruiker. Een snelle informatievoorziening waarbij alle veelvoorkomende vragen direct worden beantwoord. Wanneer er antwoorden ontbreken kan er makkelijk gebruik worden gemaakt van de chat module. Op de website proberen wij zoveel mogelijk support te leveren en zo het frontdesk te ontzorgen. Op deze manier ondersteunen we zowel de klant als het personeel. Ondanks de vele technische functionaliteiten heeft de website een gebruiksvriendelijke interfase die door patiënten in alle leeftijdsgroepen te begrijpen is.

Wat hebben we bereikt.

We creëerden een website die aansluit op de verwachting van de gebruiker, de opdrachtgever en die voldoet aan wet en regelgeving. Vele technische functionaliteiten zijn hierin gecombineerd, samen zorgen deze voor een optimale gebruikerservaring. Zo zijn de verschillende behandelingen, voorzorgsmaatregelen,  vergoedingen, locaties en nog veel meer overzichtelijk ondergebracht en is de website compatibel gemaakt voor ieder apparaat.